A herceg és a bábu

Riválisok játszadozása 1.

B.B. Reid

A BÁBU

Fogd a motort! Nyerd meg a versenyt! Gyűjtsd be a pénzt! Könnyű munkának kellett volna lennie. De törött lábbal és egy feljelentéssel végeztem, míg anyám legutóbbi pasija közbe nem lépett, mint egy fényes páncélú lovag. Blackwood Keep nem az otthonom, nem tartozom ide, és ezzel nem csak én vagyok tisztában. A fiú a folyosó túlsó végében, a megmentőm fia, tudja, hogy csontra éhes kóbor kutya vagyok. Ő a hely ura. A suli királya. És az első számú ellenségem.

A HERCEG

Nem áll szándékomban boldog családot játszani Hamupipőkével és a vad kislányával. Egy üveg Jameson és egy betört koponya eltünteti a problémámat a javítóba, de nem készültem fel a visszatérésére. Four egyenlíteni akar, és majdnem tökéletes tervet kovácsolt: kitálal, hogy a kivételezett fiú valójában bandatag. Okos lány, de okosabbnak kell lennie. Ezúttal nem lenne elég száműzni innen. Meg kell szelídítenem a kis bajkeverőt. A lányt a folyosó végéből, a névtelent. Senki vagyok az ezüstkanál nélkül. Ő a suttyók úrnője. A mocsár királynője. És az én kedvenc időtöltésem.

Két nem átlagos fiatal nem átlagos párharca, egymás ellen, de egymásért is. Légy a részese!

"Ez a könyv egyszerűen zseniális. Annyira jó, hogy el sem tudom mondani. Lenyűgöző. Izgalmas. Teljesen levett a lábamról. Elképesztően izgatott voltam, amikor az írónő bejelentette a meg jelenését, alig vártam, hogy végre olvashassam. Abszolút megérte várni rá." - fruzsi829, moly.hu

18 éves kortól ajánljuk!

3 759 Ft

Eredeti ár: 3 999 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1000602
EAN: 9789635618897
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 504
Megjelenés: 2021
Nyelv: magyar
Alcím: Riválisok játszadozása 1.
Méret (mm): 136 x 204 x 32
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Felnőtt irodalom