A lótusz virága

Baráth Viktória

„India épp olyan, mint Baráth Viktória regénye: még a fájdalmas része is elvarázsol.” – Budai Lotti

 

„Romantika, izgalmas kalandok mesés környezetben.” – Könyvmolyok Szerint A Világ

 

Elizabeth végre úgy élheti az életét, amire mindig is vágyott: a maga ura lehet, senki nem parancsol neki, és senkitől nem függ. Egészen addig, amíg egy váratlan idegen be nem kopogtat az ajtaján. A lány múltja újra a felszínre kerül, aminek hatására ismét meg kell küzdenie háborgó lelkével. Ám a tettvágya és az újabb kaland ígérete erősebbnek bizonyul még a félelmeinél is.

 

Elizabeth új kihívásokat keresve Indiába utazik, hogy segítse az ott élő, nehéz sorsú embereket. Csodálatos, ugyanakkor szívfacsaró kalandok várnak rá, amelyek során nemcsak a világról, de az önmagáról alkotott képe is megváltozik. Megtanulja, mennyit ér az igaz barátság, és talán még a rég nem látott szerelem is újra felbukkan az életében. A boldogságát azonban hamarosan sötét felhők árnyékolják be, amitől a lány választás elé kényszerül: önmagát mentse meg, vagy az emberiséget?

 

Mekkora utat kell bejárnunk ahhoz, hogy végül ráleljünk az igaz valónkra? Elkövethetjük ugyanazt a hibát újra és újra, mielőtt tanulnánk belőle?

 

Baráth Viktória Szabadon-sorozatának második kötetében a varázslatos Indiába utazunk, ahol nemcsak a gyönyörű tájak, hanem a gyötrelmes emberi sorsok is gondolkodásra késztetnek.

 

 

 

 

 

(Nincs értékelés)

4 699 Ft

Eredeti ár: 4 999 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1001081
EAN: 9789635701438
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 288
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 130 x 196 x 24
Kiadó: Álomgyár Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Romantikus