A vikomt, aki engem szeretett - A Bridgerton család 2.

Julia Quinn

Sorozat: A Bridgerton család

1814 is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívánatosabb agglegényére, aki ezidáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.

Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április

De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát. A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki...

A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.

3 656 Ft

Eredeti ár: 3 890 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 768601
EAN: 9789635660728
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 400
Megjelenés: 2022
KSH: 4901100000
Fordító: Bozai Ágota
Nyelv: magyar
Méret (mm): 120 x 198 x 30
Kiadó: Gabo Könyvkiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Romantikus