Amit az idő sem gyógyít be

Kerry Fisher

„Gyönyörű történet, megkönnyeztem.” – Book Reviews For U

„Megbabonázott.” – Bookish Jottings

„Elgondolkodtató és megható.” – Berit Talks Books

Te képes lennél befogadni a legjobb barátod gyerekét, még úgy is, ha ez a lépés esetleg tönkreteszi a saját családodat?

Jo azt hitte, hogy az élete – és a szíve – megtelt. Lefoglalja a munkája, a férje és kamasz lánya, akinek kezd kisiklani az élete, ezért már most is nehezen tudja kézben tartani a dolgokat.

Amikor ott ül a legjobb barátnője, Ginny temetésén, porig sújtja, hogy véget ért harmincéves barátságuk, ami még a főiskolán kezdődött, és elkísérte őket az első munkanapjuktól kezdve odáig, hogy megállapodtak, és saját gyerekük született.

Férje akarata ellenére Jo sorsfordító döntést hoz: befogadja Ginny kamasz fiát, Victort, hogy sajátjaként nevelje fel. Kétségei ellenére úgy érzi, nincs más választása: Ginny egyedül nevelte a gyereket, a fiúnak pedig nincs más rokona, aki gondoskodhatna róla.

Victor érkezése azonban elmélyíti azokat a hajszálrepedéseket, amelyek már elkezdtek megjelenni Jo családi életének és a kis, vidéki közösség életének felszínén… Lelepleződik egy hosszú évek óta rejtegetett titok, és ennek elsöprő következményei lesznek.

Kerry Fisher, USA Today bestsellerszerző regénye egy lebilincselő és szívfacsaró történet arról, milyen titkokat őrzünk a családunkban, és milyen áldozatokat vagyunk hajlandóak meghozni a szeretteinkért.

„Tele van érzelmekkel és feszültséggel.” – Beyond The Books

„Rendkívül lebilincselő történet.” – Tea Leaves & Reads

4 229 Ft

Eredeti ár: 4 499 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003342
EAN: 9789635704033
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 304
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 129 x 196 x 31
Kiadó: Álomgyár Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Regény