Kezdj élni, Chloe Brown!

Talia Hibbert

„Hihetetlenül mulatságos, romantikus és felemelő történet.” – Kirkus Reviews

Chloe Brown krónikus beteg számítógép-guru, akinek célja van, terve van és listát készít. Miután majdnem – de csak majdnem – meghal, hét alapelvet fogalmaz meg a maga számára, hogy végre „elkezdjen élni”. Az elsőt már ki is pipálta: végre elköltözött a fényűző családi villából.

Mi következik ezután?  Nagyot bulizni, és jól berúgni

 Motorozni  Kempingezni  Jót szexelni valakivel, szerelem nélkül  Egy kézitáskával beutazni a világot  És… valami rosszat csinálni

De rossznak lenni nem könnyű, még akkor sem, ha az ember részletes útmutatót készít magának. Tanár is kell a dologhoz, és Chloe tudja, ki a megfelelő férfi a feladatra.

Redford „Red” Morgan mindenhez ért, van tetkója és motorja, és szexibb tízezer hollywoodi szívtiprónál. Művészlélek: éjszaka fest, de nappal elrejti a képeit – amit Chloe onnan tud, hogy néha leskelődik utána. De igazán csak egy icike-picikét.

Ám amikor felveszi Redet a lázadási listájára, olyan dolgokat tud meg róla, amit sosem leshetett volna ki. Például, miért van ellenére, hogy Chloe gazdag családból származik? Miért nem mutatja meg a képeit soha senkinek? Mit takar valójában Red durva külseje?

„Szívszorítóan személyes könyv. Vicces, meleg, szeretetteljes és nagyon igaz.” – Gena Gilliam, amazon.com

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Felnőtteknek ajánljuk!

 

4 041 Ft

Eredeti ár: 4 299 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003607
EAN: 9789635971176
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 392
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 136 x 204 x 32
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Romantikus