Tükörember

Lars Kepler

Sorozat: Skandináv krimik

Egy nap Jenny Lind, a gyönyörű, szőke, tizenhat éves lány gyalog indul útnak az iskolából, mert valaki kiszúrta a biciklije kerekét, ám soha nem érkezik haza. Öt évvel később holtan találják egy stockholmi játszótér kellős közepén. Valaki szabályosan kivégezte.

Joona Linna felügyelő veszi kezébe a haláleset felderítését, mert felismeri Jennyben azt az elrabolt lányt, aki után már korábban nyomoztak. A játszótér körüli térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerül is találnia egy szemtanút: Martin a kutyáját sétáltatta arra a gyilkosság éjszakáján, és minden valószínűség szerint végignézte a szörnyű jelenetet. A férfinak azonban pszichés problémái vannak, és a látottakból semmire sem emlékszik. A felügyelő Erik Maria Bark hipnotizőrhöz fordul, aki már többször segített a rendőrségnek hasonló esetekben.

Közben Joona rájön, hogy a gyilkosság kísértetiesen hasonlít egy tinédzserlány évekkel korábbi, öngyilkosságnak nyilvánított esetéhez. Rövidesen világossá válik, hogy egy sorozatgyilkossal van dolga, aki feltehetően ebben a pillanatban is több lányt tart fogva, és bármikor úgy dönthet, hogy megszabadul tőlük…

A Joona Linna-sorozat 8. része.

4 032 Ft

Eredeti ár: 4 290 Ft

füles kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1000387
EAN: 9789633249185
Kötésmód: füles kartonált
Oldalszám: 440
Megjelenés: 2021
Nyelv: magyar
Méret (mm): 149 x 210 x 28
Kiadó: Animus Könyvek

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Krimi, bűnügyi

Skandináv krimik

Tovább