Vicious - Ádáz

Sinners of Saint 1.

L. J. Shen

Sorozat: Rázós könyvek

A megszállottja vagyok. Ő a múzsám. És az ellenségem.

Emilia

Azt mondják, hogy a szerelem és a gyűlölet ugyanannak az érmének a két oldala. És ez igaz is. A férfi, akiről álmodozom, a rémálmaimban is kísért. Briliáns ügyvéd. Ügyes bűnöző. Gyönyörű hazudozó. Bántalmazó és megmentő, szörnyeteg és szerető egy személyben. Tíz évvel ezelőtt elüldözött a kisvárosból, ahol éltünk. Most utánam jött New Yorkba, és addig nem hajlandó távozni, amíg vele nem tartok.

Vicious

Egy éhező művész. Gyönyörű és megfoghatatlan, mint a cseresznyevirág. Tíz évvel ezelőtt, minden előzetes figyelmeztetés nélkül robbant be az életembe, és teljesen a feje tetejére állította. Megfizetett érte.

Emilia LeBlanc érinthetetlen, a legjobb barátom exbarátnője. Ismeri a legsötétebb titkomat, és annak a háztartási alkalmazottnak a lánya, akit azért vettünk fel, hogy rendben tartsa a birtokunkat. Ennek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne fussak utána, de mégsem az. Szóval gyűlöl. Rohadtul nem nagy ügy. Jobban teszi, ha megszokja a közelségemet.

"Csodálatos volt, és elgondolkodtató. Velem maradt jóval azután is, hogy elolvastam az utolsó mondatokat." - Rosa Sharon, iScream Books, amazon.com

"Ez a történet méltán kapott nagy hírverést. Azok közé a könyvek közé tartozik, amiket a legszívesebben azonnal újrakezdenél, amint elolvastad őket. Annyira jó." - Kristina, For The Love of Books, amazon.com

4 229 Ft

Eredeti ár: 4 499 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 768699
EAN: 9789634578468
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 472
Megjelenés: 2021
KSH: 4901100000
Fordító: Harcsa Henrietta
Nyelv: magyar
Alcím: Sinners of Saint 1.
Méret (mm): 137 x 203 x 33
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Felnőtt irodalom

Rázós könyvek

Tovább